09 Juni 2021  Resto VanHarte op drie locaties weer open in Leiden

Mediaterplaatse resto van harte weer open ldn 09062021 Image00001Leiden - Resto VanHarte op drie locaties weer open in Leiden

Gasten van Resto VanHarte kunnen vanaf maandag 14 juni weer aanschuiven voor de maaltijd en gezelligheid

Resto VanHarte in het Huis van de Buurt Matilo in Roomburg en Vogelvlucht in Zuid-Westin Leidengaanvanaf 14 juni weer open.Op 16 juni gaat ook Resto VanHarte in Het Huis van de Buurt Op Eigen Wieken in de Merenwijk weer gasten aan de buurttafel ontvangen. Vanaf die dagen kunnen buurtgenoten weer genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-etenkan dan ook uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/of via telefoon op0900 900 3030.

Lekker, gezellig én veilig

Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig én veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiëneregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:  

  • Reserveren is verplicht
  • Gasten wordt gevraagdthuis te blijven bij griep- of verkoudheidsklachten
  • Bij binnenkomst zal met iedere gast een persoonlijk controlegesprek plaatsvinden
  • Gasten zijn verplicht de algemene 1,5-meter regels van overheid en de specifieke regels en aanwijzingen van de locatie te volgen. Uitzondering op de 1,5 meter zijn gezinsleden uit één huishouden.
  • Betaling is alleen mogelijk met pin
  • Er is geen garderobe

Resto VanHarte begrijpt dat het voor sommige mensen een beetje wennen is. Wanneer gasten vragen of zorgen hebben over hun bezoek kunnen ze terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij ons servicenummer 0900 900 3030. Van 7 tot en met 18 juni is ons telefoonnummer van 09.00 tot 17.00 uur open. Reserveren van de maaltijd kan net zoals gebruikelijk tot 12.30 uur.

 

In contact blijven met elkaar

In oktober 2020 moesten we voor de tweede keer onze deuren sluiten vanwege het coronavirus. Sinds de sluiting startte Resto VanHarte wederom met verschillende activiteiten om buurtgenoten met elkaar te blijven verbinden. Het lokale team bleef in contact met hun vrijwilligers en gasten via de telefoon, mail, social media en door langs te gaan met koekjes, kaartjesen soep. Daarnaast voorzag Resto VanHarte buurtbewoners van een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd én een praatje door afhaalmaaltijden aan te bieden. Sinds februari van dit jaar werd deze afhaalservice ook opgestart in de buurthuizen Matilo en Vogelvlucht. Ook werd er kerst op afstand gevierd met afhaaldiners en een online programma in samenwerking met de KRO-NCRV. Op deze manier kon de organisatie haar rol als verbindende partij blijven spelen en mensen nog steeds met elkaar in contact brengen. Ook al was het dan met 1,5 meter ertussen.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers.Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

adsense

      DISCLAIMER                                                                  Copyright © 2019. Media ter plaatse. All Rights Reserved.                       Privacy Policy