16 Juli 2020  Intieme Zomerconcerten in de kuip

Mediaterplaatse live de kuip 1672020 0001Image00001Intieme Zomerconcerten in de kuip

Zomerconcerten LIVE! @De Kuip met Jeroen van der Boom, Og3ne, John West, Glennis Grace en meer

UPDATE :

Gewijzigde Line-up Live! @De Kuip!

LIVE! @De Kuip! brengt van 17 t/m 27 augustus een aantal bekende Nederlandse artiesten naar het Zomerterras in De Kuip voor intieme concerten. Afgelopen donderdag is de line- up bekend gemaakt en de ticketverkoop gestart.

Denken in mogelijkheden
Karin de Haas, eigenaar van marketing- en evenementenbureau Dehaasprojecten, zag door de coronacrisis de werkzaamheden abrupt wegvallen. “Wij organiseren o.a. grootschalige evenementen zoals Disney On Ice met gemiddeld 4500 bezoekers per show. Op dit moment is het onduidelijk wanneer deze shows weer kunnen plaatsvinden. Stilzitten is echter geen optie en wij denken graag in mogelijkheden.”

Het Zomerterras in De Kuip biedt een unieke locatie voor kleinschalige concerten om muziekliefhebbers weer van live concerten te laten genieten en artiesten een podium te bieden. Voor De Kuip kwam dit initiatief ook als geroepen. Het stadion heeft zwaar te lijden onder de coronacrisis en heeft moeite het hoofd boven water te houden. Zonder live voetbal en evenementen missen zij 100% van hun inkomsten en de enige mogelijkheid om te overleven, is door er creatief mee om te gaan.

Verandering in line up
Na aankondiging van het evenement, kwamen er echter diverse reacties los, waardoor de organisatie besloten heeft om de line up aan te passen. Helaas zullen Jeroen van der Boom, Glennis Grace en Xander de Buisonjé niet optreden tijdens LIVE! @De Kuip. Vanzelfsprekend was dit een moeilijke beslissing omdat De Kuip een lange traditie heeft als evenementenlocatie voor nationale en internationale artiesten.

“Als organisatie vinden we het echter belangrijk dat we, vooral in deze tijd, een evenement neerzetten waarbij iedereen zich prettig en welkom voelt” aldus De Haas. Nieuwe artiesten voor LIVE! @De Kuip! zullen volgende week bekend gemaakt worden.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop over LIVE! @DeKuip! op www.Ticketpoint.nl.

 

 

 

 

 

 

INTIEME ZOMERCONCERTEN IN DE KUIP

Rotterdam -  Een aantal van de grootste Nederlandse artiesten komen van 17 t/m 27 augustus naar De Kuip in Rotterdam. Tijdens ‘LIVE @De Kuip’ kun je, onder het genot van een ‘Bites + Concert’ of ‘Diner + Concert’ arrangement, optredens beleven van o.a. Alain Clark, Glennis Grace, Jeroen van der Boom, John West, Og3ne, Rolf Sanchez, Samantha Steenwijk en Xander de Buisonjé. Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Uniek terras op de meest iconische locatie van Rotterdam

Op 1 juli heeft De Kuip een 800m2 groot Zomerterras geopend, wat sindsdien al een groot succes is. Met kleurige stoelen, grote planten en vloerkleden is er een gezellige sfeer gecreëerd. Uit de open keuken, met een rij big green eggs, komen verrassende BBQ-gerechten waarbij ook aan vegetariërs wordt gedacht. Een zomers buitje is geen probleem: het gehele terras is overdekt waardoor een droge plek gegarandeerd is.

En niet alleen het terras en de locatie zijn bijzonder, ook de route ernaartoe is uniek te noemen. Je loopt via de spelerstunnel en langs het heilige gras van De Kuip naar het terras om vervolgens te genieten van het spectaculaire uitzicht…en LIVE! Muziek.

Intieme concerten volgens de richtlijnen RIVM

Elk optreden biedt plaats aan 180 personen. Vanzelfsprekend zijn de richtlijnen van het RIVM het uitgangspunt zonder daarbij de beleving van het publiek uit het oog te verliezen. Omdat alle de betrokken partners en artiesten anders durven te denken, kan er een prijs worden aangeboden die past bij deze tijd. Voor het middagconcert ‘Bites + Concert’ is de prijs 75 euro per persoon. De prijs voor een avondconcert ‘Diner + Concert’ bedraagt 97,50 euro per persoon. Arrangementen zijn exclusief drankjes maar parkeren voor de deur van het stadion is gratis.

Kijk hier voor meer informatie en ticketverkoop

 

Mediaterplaatse live de kuip 1672020 0001Image00001

Mediaterplaatse live de kuip 1672020 0001Image00003

Mediaterplaatse live de kuip 1672020 0001Image00002

 

adsense

      DISCLAIMER                                                                  Copyright © 2019. Media ter plaatse. All Rights Reserved.                       Privacy Policy