18 November 2019  Joris’ Kerstboomdiner bij Resto VanHarte Leiden

Mediaterplaatse scooter brand hoofddorp 17112019 Image00001Joris’ Kerstboomdiner bij Resto VanHarte

Kerst vier je samen! Daarom organiseren sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO-NCRV samen op meer dan dertig plekken in Nederland Joris’ Kerstboomdiners. Iedereen is welkom om hier samen met buurtgenoten te genieten van heerlijk eten, mooi gedekte tafels en sfeervolle kerstversiering. In Leiden vindt het diner plaats op 19 december in Het Gebouw op Arubapad 2 en op 23 december in Topaz Zuydtwijck op Aaltje Noordewierlaan 50. Houd je van lekker eten en wil je nieuwe mensen leren kennen? Schuif gezellig aan!

Kom gezellig langs
Kom gezellig langs om te eten: alleen of samen met partner, vriend, vriendin, collega of buurman en geniet van een heerlijk driegangendiner in goed gezelschap. De prijs is zes euro per persoon. In het gebouw start het diner om 18.30 uur en in Topaz Zuydtwijck  om 18.00 uur. Kijk op https://doen.kro-ncrv.nl/joriskerstboomdiner voor meer informatie en boek je ticket. Tickets bestellen kan uitsluitend via de website van de KRO-NCRV of via telefoonnummer 0900 – 7007 004.

Dierbare in het licht zetten
Tijdens het Joris’ Kerstboomdiner krijgen gasten, net als bij het tv-programma, de kans om een dierbare te bedanken, sorry tegen te zeggen of een vriendschap te vieren. Kortom, wie zet jij in het licht? Neem een foto mee van hem of haar tijdens het Joris’ Kerstboomdiner. Tv-presentator en Resto VanHarte ambassadeur Joris Linssen: ‘Er begint een traditie te ontstaan rondom Joris' Kerstboom. De donkere decemberdagen zijn bij uitstek geschikt om extra stil te staan bij familie en vrienden. In de tien jaar dat we dit programma maken, heb ik gemerkt dat daaraan een enorme behoefte is. Doordat we dit jaar op zoveel locaties aanwezig zijn, bieden we iedereen een kans om iemand in het licht te zetten. Joris' Kerstboom is een ontmoetingsplaats vol liefde en saamhorigheid.’ Meer weten over Joris’ Kerstboom? Kijk dan op www.joriskerstboom.nl


Over KRO NCRV
KRO-NCRV is een maatschappelijke betrokken mediabedrijf en heeft haar wortels in de levende katholieke en protestants-christelijke traditie. Iets wat van grote waarde is voor de samenleving van nu. Wij geloven in een liefdevolle samenleving waarin plek is voor iedereen. Een samenleving die draait om iets minder ‘mij’ en iets meer ‘wij’. Laten we wat meer naar elkaar omkijken.


Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Mediaterplaatse scooter brand hoofddorp 17112019 Image00001

 

adsense

      DISCLAIMER                                                                  Copyright © 2019. Media ter plaatse. All Rights Reserved.                       Privacy Policy