24 Februari 2019  Nieuwe locatie Resto VanHarte in Leiden 

Mediaterplaatse Resto van harte ldn 24022019 Image00001Nieuwe locatie Resto VanHarte in Leiden

Leiden - Resto VanHarte, de succesvolle formule voor gezellige buurtrestaurants, opent op donderdag 28 februari haar deuren in Het Gebouw in Leiden. Het pand bevindt zich in Leiden Noord op Arubapad 2.  Elke donderdag kunnen buurtbewoners hier genieten van een gezellig, betaalbaar en lekker driegangendiner. Resto VanHarte is een landelijke organisatie met meer dan zestig buurtrestaurants, oftewel Resto’s , verspreid door het land. Net als in de andere Resto’s gaat het ook in Het Gebouw niet alleen om het avondeten. De buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten staan voorop. Met de opening van Het Gebouw zijn er nu vier Resto’s in Leiden. Kom dus vooral langs en schuif gezellig aan!

Restomanager Marieke van der Plaat heeft ontzettend veel zin om er wat van te maken in Het Gebouw. “Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je niet uit de buurt komt. Ons streven is om mensen met verschillende achtergronden in ons Resto bij elkaar te krijgen. En mensen die niet snel naar een restaurant gaan vanwege de hoge kosten of mensen die alleen thuis zitten. Ook studenten zijn bij ons van harte welkom. Daarnaast is het ook een hele leuk plek om vrijwilligerswerk te doen.”

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven bij het driegangendiner. Het diner is elke donderdag om 18.30 uur. Inloop is vanaf 18.00 uur. Bijdrage voor het diner is negen euro. Voor aantoonbaar minima is de prijs zes euro. Tot de zomervakantie geldt een introductieprijs van zeven euro (minima vier euro). Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Naast het Resto in Het Gebouw heeft Resto VanHarte nog drie andere buurtrestaurants in Leiden. Op maandag kunnen buurtbewoners genieten van een gezellig driegangendiner in R.K Zorgcentrum Roomburgh op Hof van Roomburg 46 en in Topaz Zuydtwijck op Aaltje Noordewierlaan 50 . Elke woensdag opent het Resto in Epicentrum Slaaghwijk op Valkenpad 34-36.

Mediaterplaatse Resto van harte ldn 24022019 Image00001

 

adsense

      DISCLAIMER                                                                  Copyright © 2019-2022. Media ter plaatse. All Rights Reserved.                       Privacy Policy