13 Februari 2018  De politie vraagt uw hulp bij de volgende vermissing

index3De politie vraagt uw hulp bij de volgende vermissing:

De 55 jarige Pjotr Jankowy, Cezar , wordt sinds maandag 29 januari 00.42 uur vermist. De man die bekend staat als Peter is voor het laatst te zien op camerabeelden als hij zijn flatwoning aan de Arendshorst in Leiden verlaat. Sindsdien is niks meer van hem vernomen. 

Op dinsdag 13 februari besteedt Omroep West vanaf 17:00 uur in de uitzending (elk hele uur herhaald en ook op woensdag) van Team West aandacht aan deze vermissing. 

We vragen u de bedoelde uitzending(en) te bekijken en als u zich mogelijk relevante bijzonderheden kunt herinneren, dit bij de politie te melden door de "reageren" knop te gebruiken.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • meer informatie over de mogelijke verblijfplaats van de vermiste?
  • de vermiste in de laatste week nog gezien?
  • andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze vermissing, neemt u dan direct contact op met de politie via de "Reageren"-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).
Het is ook mogelijk uw tips door te geven via de whats app tiplijn : 06- 172 148 56 ( Alleen te gebruiken voor het doorgeven van tips) 

Met vriendelijke groet,

Burgernet eenheid Den Haag
Telefoon: 0900-8844

images6

adsense

      DISCLAIMER                                                                  Copyright © 2019-2022. Media ter plaatse. All Rights Reserved.                       Privacy Policy