18 December 2017  Play2improve indoor-voetbaldagen in Leiden

MediaTerplaatse uvs ldn 18122017 Image00001Leiden -Voetbaldagen in leiden

Play2improve indoor-voetbaldagen in de kerstvakantie!. Het zaalvoetbal staat bekend om de spectaculaire acties en het snelle combinatiespel. In de zaal komt het nog meer aan op je techniek! Internationale voetbalsterren zoals Neymar, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn allemaal in de zaal begonnen. Play2Improve organiseert daarom ook de indoor-voetbaldagen in Leiden! Geniet van twee dagen voetbalplezier en laat je inspireren door onze Play2Improve-trainers.

Data: 4 en 5 Januari


De voetbaldagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk om 16:30 weer worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunchpauze worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om indoor-voetbaldagen waar deelnemers thuis slapen.

Locatie


De indoor-voetbaldagen worden georganiseerd in sporthal de Zijl (Leiden). Deze sporthal is gelegen aan de Paramaribostraat 66 en is gemakkelijk te bereiken voor spelers uit de omgeving.

Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp

- Spelers worden begeleid door ervaren en gediplomeerde jeugd- en techniektrainers

- Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers voldoende individuele aandacht

- De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit, zo traint iedereen op zijn/haar eigen niveau

- Spelers beleven leerzame en gezellige voetbaldagen

- Uw kind is actief in een vertrouwde en veilige omgeving

- De trainers zijn opgeleid volgens de Play2Improve-voetbalmethode

Kosten
De kosten voor de indoor-voetbaldagen bedraagt € 70,-. Dit is inclusief sportlunch gedurende twee dagen, diverse tussendoortjes en certificaat. 

Wilt u meer informatie of uw kind inschrijven? Ga naar www.Play2Improve.nl  of contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

index

 

adsense

      DISCLAIMER                                                                  Copyright © 2019-2022. Media ter plaatse. All Rights Reserved.                       Privacy Policy