Negatief zwemadvies in Tuin van Noord

Negatief zwemadvies in Tuin van Noord

25 Augustus 2019  Negatief zwemadvies in Tuin van Noord Negatief zwemadvies in Tuin van Noord

130000 mensen dit weekend op Mysteryland

130000 mensen dit weekend op Mysteryland

25 Augustus 2019  130000 mensen dit weekend op Mysteryland 130000 mensen dit weekend op Mysteryland

Kleine brand in zorgcentrum

Kleine brand in zorgcentrum

25 Augustus 2019  Kleine brand in zorgcentrum Nieuw Vennep - Brandje in zorgcentrum

Nationaal Hitteplan geactiveerd

Nationaal Hitteplan geactiveerd

24 Augustus 2019  Nationaal Hitteplan geactiveerd KNMI - Nationaal Hitteplan geactiveerd  lees hier meer

Twee zwaargewonden in Beverwijk na ongeval

Twee zwaargewonden in Beverwijk na ongeval

17 Augustus 2019  Twee zwaargewonden in Beverwijk na ongeval Beverwijk - Twee zwaargewonden na ongeval

 • Negatief zwemadvies in Tuin van Noord

  Negatief zwemadvies in Tuin van Noord

  zondag 25 augustus 2019 16:25
 • 130000 mensen dit weekend op Mysteryland

  130000 mensen dit weekend op Mysteryland

  zondag 25 augustus 2019 16:17
 • Kleine brand in zorgcentrum

  Kleine brand in zorgcentrum

  zondag 25 augustus 2019 14:01
 • Nationaal Hitteplan geactiveerd

  Nationaal Hitteplan geactiveerd

  zaterdag 24 augustus 2019 10:10
 • Twee zwaargewonden in Beverwijk na ongeval

  Twee zwaargewonden in Beverwijk na ongeval

  zaterdag 17 augustus 2019 15:39

Leiden - Resto VanHarte, de succesvolle formule voor gezellige buurtrestaurants, opent op donderdag 28 februari haar deuren in Het Gebouw in Leiden. Het pand bevindt zich in Leiden Noord op Arubapad 2.  Elke donderdag kunnen buurtbewoners hier genieten van een gezellig, betaalbaar en lekker driegangendiner. Resto VanHarte is een landelijke organisatie met meer dan zestig buurtrestaurants, oftewel Resto’s, verspreid door het land. Net als in de andere Resto’s gaat het ook in Het Gebouw niet alleen om het avondeten. De buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten staan voorop. Met de opening van Het Gebouw zijn er nu vier Resto’s in Leiden. Kom dus vooral langs en schuif gezellig aan!


Restomanager Marieke van der Plaat heeft ontzettend veel zin om er wat van te maken in Het Gebouw. “Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je niet uit de buurt komt. Ons streven is om mensen met verschillende achtergronden in ons Resto bij elkaar te krijgen. En mensen die niet snel naar een restaurant gaan vanwege de hoge kosten of mensen die alleen thuis zitten. Ook studenten zijn bij ons van harte welkom. Daarnaast is het ook een hele leuk plek om vrijwilligerswerk te doen.”

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven bij het driegangendiner. Het diner is elke donderdag om 18.30 uur. Inloop is vanaf 18.00 uur. Bijdrage voor het diner is negen euro. Voor aantoonbaar minima is de prijs zes euro. Tot de zomervakantie geldt een introductieprijs van zeven euro (minima vier euro). Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Naast het Resto in Het Gebouw heeft Resto VanHarte nog drie andere buurtrestaurants in Leiden. Op maandag kunnen buurtbewoners genieten van een gezellig driegangendiner in R.K Zorgcentrum Roomburgh op Hof van Roomburg 46 en in Topaz Zuydtwijck op Aaltje Noordewierlaan 50 . Elke woensdag opent het Resto in Epicentrum Slaaghwijk op Valkenpad 34-36.  

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

adsense

picons35 picons36 picons48

adsense

      DISCLAIMER                                                                  Copyright © 2019. Media ter plaatse. All Rights Reserved.                       Privacy Policy