Extinction Rebellion blokkeerd Schuttersveld Leiden

Extinction Rebellion blokkeerd Schuttersveld Leiden

13 April 2024  Extinction Rebellion blokkeerd Schuttersveld Leiden Leiden - Extinction Rebellion blokkeerd Schuttersveld

Buitenbrand aan de Negen Viertel in Reeuwijk

Buitenbrand aan de Negen Viertel in Reeuwijk

12 April 2024 Flinke brand in meerdere hooibalen in Reeuwijk Reeuwijk - Flinke brand in meerdere hooibalen

Verkeersongeval op de A12 bij Waddinxveen

Verkeersongeval op de A12 bij Waddinxveen

12 April 2024  Verkeersongeval op de A12 bij Waddinxveen Waddinxveen - Verkeersongeval op de A12

Woningbrand aan de Sicilieboulevard

Woningbrand aan de Sicilieboulevard

12 April  2024  Rotterdam - Woningbrand aan de Sicilieboulevard Rotterdam - Woningbrand aan de Sicilieboulevard

Twee kinderen gewond in Voorschoten

Twee kinderen gewond in Voorschoten

08 April 2024  Twee kinderen gewond in Voorschoten Voorschoten - Twee kinderen gewond in Voorschoten

  •  Extinction Rebellion blokkeerd Schuttersveld Leiden

    Extinction Rebellion blokkeerd Schuttersveld Leiden

    zondag 14 april 2024 15:13
  • Buitenbrand aan de Negen Viertel in Reeuwijk

    Buitenbrand aan de Negen Viertel in Reeuwijk

    zondag 14 april 2024 15:12
  • Verkeersongeval op de A12 bij Waddinxveen

    Verkeersongeval op de A12 bij Waddinxveen

    zondag 14 april 2024 14:54
  • Woningbrand aan de Sicilieboulevard

    Woningbrand aan de Sicilieboulevard

    vrijdag 12 april 2024 18:02
  • Twee kinderen gewond in Voorschoten

    Twee kinderen gewond in Voorschoten

    maandag 08 april 2024 19:17

Leiden - Resto VanHarte, de succesvolle formule voor gezellige buurtrestaurants, opent op donderdag 28 februari haar deuren in Het Gebouw in Leiden. Het pand bevindt zich in Leiden Noord op Arubapad 2.  Elke donderdag kunnen buurtbewoners hier genieten van een gezellig, betaalbaar en lekker driegangendiner. Resto VanHarte is een landelijke organisatie met meer dan zestig buurtrestaurants, oftewel Resto’s, verspreid door het land. Net als in de andere Resto’s gaat het ook in Het Gebouw niet alleen om het avondeten. De buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten staan voorop. Met de opening van Het Gebouw zijn er nu vier Resto’s in Leiden. Kom dus vooral langs en schuif gezellig aan!


Restomanager Marieke van der Plaat heeft ontzettend veel zin om er wat van te maken in Het Gebouw. “Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je niet uit de buurt komt. Ons streven is om mensen met verschillende achtergronden in ons Resto bij elkaar te krijgen. En mensen die niet snel naar een restaurant gaan vanwege de hoge kosten of mensen die alleen thuis zitten. Ook studenten zijn bij ons van harte welkom. Daarnaast is het ook een hele leuk plek om vrijwilligerswerk te doen.”

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven bij het driegangendiner. Het diner is elke donderdag om 18.30 uur. Inloop is vanaf 18.00 uur. Bijdrage voor het diner is negen euro. Voor aantoonbaar minima is de prijs zes euro. Tot de zomervakantie geldt een introductieprijs van zeven euro (minima vier euro). Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Naast het Resto in Het Gebouw heeft Resto VanHarte nog drie andere buurtrestaurants in Leiden. Op maandag kunnen buurtbewoners genieten van een gezellig driegangendiner in R.K Zorgcentrum Roomburgh op Hof van Roomburg 46 en in Topaz Zuydtwijck op Aaltje Noordewierlaan 50 . Elke woensdag opent het Resto in Epicentrum Slaaghwijk op Valkenpad 34-36.  

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

adsense

picons35 picons36 picons48

      DISCLAIMER                                                                  Copyright © 2019-2022. Media ter plaatse. All Rights Reserved.                       Privacy Policy